Menu

Over ons

Brienissen Bekistingssystemen B.V. is ontstaan uit Brienssen Bekistingingsystemen v.o.f . welke is opgestart in 1996. Er is dus al 20 jaar kennis en vakbekwaamheid opgebouwd. Dit kunt ook u gaan ervaren door met ons te gaan samenwerken. Voor ons staat hierin voorop dit in prettig en duidelijk overleg en passende planningen samen met onze opdrachtgevers tot een goed eindresultaat te laten leiden. Hands-on mentaliteit, no nonsense en kwaliteit leveren is ons standpunt. Meedenken en goed maatvoeren zien wij als eerste vereisten. Veiligheid staat in ons werk voorop.

Basis van onze werkzaamheden bestaat uit het aanbrengen van funderingsbekistingen op traditionele uitgangspunten in houten bekistingen en PS bekistingen.

Naast het aanbrengen van de bekistingen bestaat ook de mogelijkheid om de wapening en het storten van de beton te verzorgen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen? Of wilt u gewoon wat meer informatie weten over Brienissen Bekistingssystemen B.V.? Neem dan contact op via 06 – 293 972 10 of ga naar contact.

Ga naar contact